Skip to content

Izrada web stranice

Grafička izrada web stranice podrazumijeva kompletni dizajn web stranice od početka ili redizajn postojeće web stranice kako biste kreirali moderniji "look" i predstavili svoje usluge u boljem stilu vašim čitateljima. Važno je da pratite trendove i da imate brzu, jednostavnu i funkcionalnu web stranicu. Mi se brinemo o tome da vaša stranica bude responzivna. 

Izrada web shopa

Osim dizajna važno je kako ćete postaviti web shop. Web shop treba biti prije svega jednostavan. Mi već iz iskustva znamo kakva su korisnička iskustva prilikom kupovine proizvoda/usluga online putem web trgovine i omogućit ćemo vam da izbjegnete klasične pogreške i da proces naplate učinite što jednostavnijim. 

Grafički dizajn

Vizualni identitet vašeg brenda jedan je od ključnih faktora koji plijeni pažnju vaših potencijalnih kupaca i diferencira vas od konkurentskih brendova. U ponudi izdvajamo grafički dizajn loga, vizitki, letaka, naljepnica za ambalažu, Facebook cover, Instagram highlights.

E-mail marketing

E-mail marketing moja je uža specijalnost. E-mail marketing je ujedno i poveznica između vaše web stranice i prodaje. Imamo iskustva u kreiranju kampanja, automatizaciji i segmentaciji. Mnogi e-mail marketing povezuju sa spamom ali e-mail marketing je daleko od spama ako se dobro postavi i osmisli cijeli proces. Bilježimo odlična iskustva u izgradnji e-mail liste.

Web hosting

U ponudi imamo smještanje web stranica na našim serverima. Time jamčimo našim korisnicima brzu i sigurnu web stranicu.  Naši korisnici ne trebaju brinuti o zaštiti podataka jer mi to radimo za njih. Naš hosting tim brine i održava servere, a osim toga koristimo zadnje tehnologije u skladu s trendovima. 

Poslovne konzultacije

Ovo je naša najtraženija usluga. Uključuje konzultacije o brendu, definiranje vaših poslovnih ciljeva i prodajnu metodologiju. Svakom klijentu pristupam individualno ovisno o njegovom proizvodu/usluzi i ciljevima koje želi ostvariti u određenom vremenskom roku.

Što kažu moji klijenti ?

Dogovori konzultacije jednim klikom

Saznaj najbolju i najučinkovitiju marketing strategiju za tvoj business!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 5 ideja za Facebook objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 20 strategija za brzu izgradnju email liste

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 10 strategija za pisanje email naslova

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Facebook grupa

Upiši ime i e-mail i šaljem ti Vodič za profitabilno upavljanje Facebook grupom

Dokument odmah šaljem na e-mail!