Skip to content

MOJE USLUGE

Izrada web stranice

Grafička izrada web stranice podrazumijeva kompletni dizajn web stranice od početka ili redizajn postojeće web stranice kako biste kreirali moderniji "look" i predstavili svoje usluge u boljem stilu vašim čitateljima. Važno je da pratite trendove i da imate brzu, jednostavnu i funkcionalnu web stranicu. Mi se brinemo o tome da vaša stranica bude responzivna. 

Izrada web shopa

Osim dizajna važno je kako ćete postaviti web shop. Web shop treba biti prije svega jednostavan. Mi već iz iskustva znamo kakva su korisnička iskustva prilikom kupovine proizvoda/usluga online putem web trgovine i omogućit ćemo vam da izbjegnete klasične pogreške i da proces naplate učinite što jednostavnijim. 

Grafički dizajn

Vizualni identitet vašeg brenda jedan je od ključnih faktora koji plijeni pažnju vaših potencijalnih kupaca i diferencira vas od konkurentskih brendova. U ponudi izdvajam grafički dizajn loga, vizitki, letaka, Facebook cover,-a Instagram highlights. Također, osmišljavam i kreiram vizuale različitih formata za oglase i objave na društvenim mrežama.

E-mail marketing

E-mail marketing je moja uža specijalnost. E-mail marketing je ujedno i poveznica između vaše web stranice i prodaje. Mnogi e-mail marketing povezuju sa spamom ali e-mail marketing je daleko od spama ako se dobro postavi i osmisli cijeli proces. Moje iskustvo u izgradnji e-mail liste je veliko i bazirano je na kreativnosti, znanju i brojnim idejama prilagođenim vašem brendu.

Edukacija

Pripremila sam brojne online edukacije i tečajeve. Bez obzira jeste li novi u određenom području ili želite proširiti svoje znanje, moja platforma nudi raznolikost tečajeva kako biste ostvarili svoje ciljeve u skladu sa svojim interesima i potrebama. Moje edukacije su temeljite te pružaju relevantna znanja i vještine koje su ključne za postizanje uspjeha u online okreuženju.

Poslovne konzultacije

Ovo je moja najtraženija usluga. Uključuje konzultacije o brendu, definiranje vaših poslovnih ciljeva i prodajnu metodologiju. Svakom klijentu pristupam individualno ovisno o njegovom proizvodu/usluzi i ciljevima koje želi ostvariti u određenom vremenskom roku. Uz konzultacije nudim i audit (objektivnu analizu) vaše web stranice i društvenih mreža.

Što kažu moji klijenti ?

Dogovori konzultacije jednim klikom

Saznaj najbolju i najučinkovitiju marketing strategiju za tvoj business!

Upiši ime i e-mail i preuzmi PREDLOŠKE za društvene mreže + ChtaGPT ideje za objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i preuzmi PLANER za dnevne aktivnosti na društvenim mrežama.

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Automatiziraj svoj business. Upiši ime i e-mail i preuzmi popis digitalnih alata.

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 23 načina kako pretvorit posjetitelje u kupce

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 5 ideja za Facebook objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 20 strategija za brzu izgradnju email liste

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 10 strategija za pisanje email naslova

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Facebook grupa

Upiši ime i e-mail i šaljem ti Vodič za profitabilno upavljanje Facebook grupom

Dokument odmah šaljem na e-mail!