Skip to content

Postoji li u životu ipak još nešto bolje?

Ne znam jeste li se to ikada zapitali. Vjerujem da mnogi od vas jesu. Reći ću vam da postoji nešto VEĆE i BOLJE što vas čeka i nešto što iskri u vama a niste to još imali priliku nikad izraziti.

To sam bila ja 2010. godine i od tada su moja strast digitalni marketing i prodaja. Nikad nisam vidila smisao svakog dana odlaziti na posao i raditi za nekoga, a sve u svrhu prodaje nečijeg proizvoda ili usluge i to po uvjetima koji su već unaprijed dogovoreni. Slobodni dani na poslu se dogovaraju mjesecima unaprijed bez obzira da li će baš tada padati kiša za ljetni godišnji ili neće biti snijega za zimski godišnji. Koga to briga? Sigurno ne vašeg šefa.

Put prema uspjehu ...

Tako sam se odlučila krenuti od početka bez ičije pomoći. I nije bilo odmah sjajno. Bilo je puno padova, puno učenja iz vlastitih pogrešaka, puno rada na sebi ali i puno dobrih rezultata. Stekla sam jako puno iskustva u direktnoj prodaji i marketingu. Radeći tako u direktnoj komunikaciji s ljudima naučila sam slušati potencijalne kupce, razmišljati kao oni i odgovarati na njihova pitanja.
I dalje aktivno radim u jednoj kompaniji mrežnog marketinga gdje svakodnevno brendiram proizvod. To mi omogućava da aktivno koristim sve trikove i taktike te se stalno usavršavam jer digitalni svijet se stalno mijenja.
Od 2014. godine osnivačica sam privatne kompanije gdje brendiram uslugu. Naučila sam kontaktirati klijente ali i poslovne partnere, dogovarati sastanke, prezentirati, raditi follow-up i ono najbitnije zaključiti prodaju. DA zaključiti prodaju !!! Svi ti procesi uzimali su mi jako puno vremena i dnevno bi maksimalno mogla odraditi 3 kvalitetna sastanka.
Nakon toga sam dosegla jedan broj kupaca i jednostavno nisam stizala vremenski imati više kupaca. To je bio moj doseg a moja želja i izazov bila je ostvariti puno veće rezultate.

Fokus isključivo na online poslovanje

Tada sam počela proučavati digitalni svijet, digitalni marketing, digitalne alate, društvene mreže itd…
Početkom 2015. diplomirala sam primijenjeno računarstvo s temom digitalnog marketinga za jednu kompaniju i od tad su se počeli događati značajni rezultati.
Tada je započela moja intenzivna edukacija usmjerena na konkretna područja. Moji mentori su jako uspješni ljudi u svijetu digitalnog marketinga i prodaje. Mnogo ulažem u tečajeve, e-knjige, audio materijale, videa, privatne savjetnike, privatne trenere, konferencije…(učila sam od Joe Sota, Susan Sly, Eric Worre, Gary Vee, Toni Robins, Becky Bursell, Tanya Aliza, John C. Maxwell, Ray Higdon, Sean Cannell, Emily Vavra, Russell Brunson, Amy Porterfield,…).
Naučila sam maksimalno koristiti alate i automatizirati sve procese prodaje pomoću niza digitalnih koraka stvarajući prodajne kanale koji su mi donijeli zavidne rezultate u prodaji. Pomoću digitalnih alata stvorila sam stabilnu mrežu lojalnih, zadovoljnih kupaca kako za proizvod u jednoj kompaniji tako i za uslugu u mojoj drugoj kompaniji.
To me dovelo do priznanja unutar moje kompanije gdje sam bila nagrađena kao Top10 performer po broju kupaca točnije Top 4 u svijetu i Top2 u Europi u konkurenciji  od preko 100 tisuća aktivnih partnera. To ne bi bilo moguće radeći bez digitalnih alata.

Danas ...

Digitalni marketing mi je omogućio stabilne pasivne prihode s 2 različita izvora. Omogućio mi je da imam korisnike mog proizvoda/usluga globalno na različitim kontinentima. Danas mogu raditi od kuda god želim s laptopa kojeg nosim sa sobom. Imam potpunu geografsku neovisnost i zapravo cijeli moj posao je danas automatiziran. Ako jednom postavite stvari kako treba tada one rade za vas 24/7.
Upravo iz tog razloga javila mi se želja da podijelim moja znanja s vama jer to možete napraviti i vi i to puno brže nego ja ako iskoristite moja znanja. Možete pratiti moje objave na blogu koje će se ticati različitih tema vezanih prvenstveno za ostvarivanje poslovnih rezultata na društvenim mrežama, e-mail marketing i prodajne kanale. Uz sve to pripremila sam mnogo potpuno besplatnih dokumenata koje možete preuzeti na mom blogu vezanih za konkretne ideje i strategije. Ova stranica namijenjena je svim poduzetnicima, malim i srednjim tvrtkama, svima onima koji rade osobni brending ili marketing za neki brend, mrežnim marketarima i svima koji vode samostalno posao i žele ostvariti vrhunske brojeve u vrlo kratkom vremenu. Nove objave na blogu biti će svaki ponedjeljak. Ako trebate ideju ili savjet vezan za poboljšanje vaših poslovnih rezultata slobodno se javite preko kontakt forme ili na e-mail.

Povežimo se na Instagramu

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 23 načina kako pretvorit leadove u kupce

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 5 ideja za Facebook objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 20 strategija za brzu izgradnju email liste

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 10 strategija za pisanje email naslova

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Facebook grupa

Upiši ime i e-mail i šaljem ti Vodič za profitabilno upavljanje Facebook grupom

Dokument odmah šaljem na e-mail!