WEBBERA DIZAJN

Brending 360 - dizajnerski paket

Potpuni plan brendiranja za poduzetnike kako biste mogli dizajnirati svoj logo, odabrati boje za svoj brend, odabrati fontove za svoj brend i dizajnirati brendirane banere za društvene mreže (s uključenim predlošcima).

Nek se vaš brend istakne u masi

Kao dizajner osobnog brenda i web stranica od 2014. godine, znam da što je vaš online brend kohezivniji, to će vaši idealni kupci lakše prepoznati vaš brend, početi graditi povjerenje s vama, te potom kupovati od vas. Zbog toga sam kreirala Brending 360 dizajnerski paket. 

Dobrodošli u Brending 360

Potpuni plan brendiranja za poduzetnike kako biste mogli dizajnirati svoj logo, odabrati boje za svoj brend, odabrati fontove za svoj brend i dizajnirati brendirane banere za društvene mreže
(s uključenim predlošcima).

Kako bi vaš posao izgledao kad biste imali...

1.

Profesionalno dizajniran logo, dosljednost u dizajnerskom procesu, boje brenda i fontove poput brendova koje volite i pratite na društvenim mrežama.

2.

Nepokolebljivu sigurnost da dijelite svoj brend i posao jer privlači vaše savršene klijente poput magneta.

3.

Povećanu prepoznatljivost brenda koja vodi do stalne prodaje jer vas vaša publika vidi kao izvor vjerodostojnosti i autoriteta.

4.

Više vremena za obavljanje stvari koje želite jer ne trošite sate pokušavajući stvoriti elemente brenda koji izgledaju profesionalno i koji predstavljaju vašu jedinstvenost.

Snaga je u dobro posatvljenom online brendingu.

S Brending 360 dizajnerskim paketom imat ćete kohezivan online brend koji će prepoznati vaši idealni kupci, sagradit će povjerenje i počet će kupovati od vas.

Što je uključeno?

4 potpuno prilagodljive brend kolekcije

Umjesto da trošite sate na dizajniranje pojedinačnih elemenata za vaš brend, imat ćete 4 potpuno dizajnirane kolekcije i možete odabrati onu koja najviše rezonira s vašim brendom i prilagoditi je.  To osigurava da svi elementi vašeg brenda, od vašeg loga do grafika za društvene mreže imaju dosljedan izgled i dojam, što vam pomaže da brže uspostavite povjerenje i prepoznatljivost kod svoje publike.

Vrijednost: 299€

Otkrijte vaš jedinstveni brend

Otkrijte svoj jedinstveni stil brendiranja uz moju ekskluzivnu Pinterest tajnu inpiriranja. U ovom modulu naučit ćete tajne otkrivanja boja za vaš brend i stvaranja kohezivnog dizajna kojeg ćete voljeti. Pomoću ovog detaljnog vodiča i insajderskih savjeta moći ćete primijeniti ovo znanje u svom poslovanju i istaknuti se na društvenim mrežama. Pripremite se za otključavanje moći Pinteresta i podignite vaš poslovni brend na višu razinu.

Vrijednost: 199€

Identificirajte boje vašeg brenda

Naučit ćete kako odabrati savršene boje za vaš brend. Primijenit ćemo strategije koje ste naučili iz Pinterest tajni inspiriranja kako bismo vam pomogli odabrati paletu koja je u skladu s osobnošću vašeg brenda i koja odjekuje vašoj ciljanoj publici. Do kraja ovog modula imat ćete prekrasnu, privlačnu paletu boja koja će izdvojiti vaš brend i ostaviti trajan dojam na vaše kupce.

Vrijednost: 99€

Dizajnirajte vaš prepoznatljiv logo

Uz pomoć 4 unaprijed dizajnirane kolekcije koje možete izabrati, možete jednostavno prilagoditi svoj potpuno novi logo. U ovom modulu naučit ćete kako dizajnirati profesionalan i učinkovit logo za vaš brend koji vam pomaže da povećate prepoznatljivost robne marke i lojalnost kupaca. Do kraja ovog modula imat ćete prilagođeni logo za vaš brend koji možete koristiti u svim svojim marketinškim materijalima.

Vrijednost: 99€

Vođeni video tutorijali

Ako ste novi u Pinterestu ili Canvi, ne brinite! Naučit ćete kako postaviti svoje Pinterest i Canva račune (potpuno besplatno) i kako ih koristiti za stvaranje grafike profesionalnog izgleda dok razvijate svoj brend na društvenim mrežama. Bit ćete vođeni korak po korak kroz proces s jasnim uputama koje će vam pomoći da izvučete najviše iz ovog dizajnerskog paketa!

Vrijednost: 49€

Plus ovi bonusi!

20 ekskluzivno dizaniranih predložaka

Kao bonus, dobit ćete pristup 20 ekskluzivnim Canva predlošcima. Ovi predlošci pomoći će vam da stvorite kohezivan i profesionalan brend na svim svojim računima na društvenim mrežama, uključujući:
-> 4 Instagram Highlight Covers predloška
-> 4 predloška za Pinteresta cover
-> 4 predloška za Facebook cover 
-> 4 predloška za LinkedIn 
-> 4 predloška za YouTube kanal

Vrijednost: 299€

Tutorijal korak-po-korak za prilagođavanje
Canva predložaka

Naučit ćete kako uzeti unaprijed dizajnirane predloške Brending360 paketa i prilagoditi ih tako da odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama brendiranja, čak i ako nemate prethodnog iskustva u dizajnu. S ovim ćete vodičima steći dragocjene vještine u prilagodbi Canva predloška, čime ćete uštedjeti vrijeme i trud dok ćete povećati svoje znanje o dizajnu dok učite o tipografiji, teoriji boja i izgledu.

Vrijednost: 149€

Osobni brending i fotografiranje

S punim povjerenjem zakažite svoje sljedeće fotografiranje za brendiranje. Imati fotografije vašeg brenda dragocjena je prednost za vaše poslovanje, ali postoji jedno pitanje koje muči svakog poduzetnika – Što da odjenem?? S Vodičem za osobni brending uštedjet ćete vrijeme i novac znajući koja točno odjeća odgovara stilu vašeg brenda i započeti sa stvaranjem zadivljujućeg vizualnog identiteta.

Vrijednost: 99€

Privatna Facebook grupa

Evo ekskluzivnog poziva u moju privatnu Facebook grupu za najbolje poduzetnike! Bilo da tek počinjete ili želite proširiti svoje poslovanje, pronaći ćete podršku, ohrabrenje i vrijedne uvide od kolega. Postavite sva svoja pitanja o brendu i dizajnu, dobijte povratne informacije od Nikoline, kreatorice Brending360 dizajnerskog paketa, ali i učite iz tuđih iskustava i nadahnite se da podignete vaš brend na višu razinu.

Vrijednost: 99€

Ukupna vrijednost programa plus bonusi: 1 442€

Regularna cijena: 199€

Cijena danas: 67€

dana
sati
min
sek
* * Uštedi 132€!
Nakon isteka akcije cijena će biti 199€
Zašto Brending360?

Ja sam Nikolina Strihić i kad sam se počela baviti izradom web stranica nisam znala kako da osmislim izgled weba koji će biti dosljedan i pratiti dizajn na društvenim mrežama, vizitkama i svim ostalim promo materijalima. Uvijek sam mijenjala izgled u toku izrade i to nije u konačnici izgledalo najbolje. Taj izazov me pratio neko vrijeme dok nisam naučila kako izgraditi kohezivan dizajn koji će izledati profesionalno i koji će graditi kredibilitet i autoritet te u konačnici privući idealne kupce. 

Brendovi s kojima sam surađivala počeli su 10 puta povećavati svoju prepoznatljivost na tržištu, lojalnost kupaca i samouvjereno stvarati sadržaj unutar brenda – a sve to dok su utrostručili prihod. Njihovi su brendovi nekoć bili raštrkani i neuredni, a sada imaju lojalnu publiku koja se osjeća povezanom i brzo se pretvara u oduševljene obožavatelje i followere, a potom i zadovoljne kupce.

Počeli su povećavati prodaju svakodnevno!

Upravo u tome leži tajna uspjeha – postavite online brending uspješno!

Što kažu korisnici Brending 360 programa?

Iako sam vrlo vješta u Canvi (jer ju koristim nekoliko godina) kroz Brending 360 program otkrila sam neke nove stvari. 😊 Moduli su lijepo sastavljeni i jasni. Mislim da svatko može pratiti Nikolinine upute i napraviti vizuale kakve si je zamislio bez obzira na prethodno predznanje i iskustvo s Canvom. Vrlo lijepa komunikacija s Nikolinom i preporučila bih svima ovaj program ako želite sami izraditi logo i vizuale za društvene mreže.
Mia Trope
Sjajno iskustvo s dizajnerskim paketom Brending360! Kao vlasnica malog poduzeća, tražila sam način kako podići vizualni identitet mog brenda na višu razinu. Ovaj paket nije samo nadmašio moja očekivanja, već je transformirao način na koji percipiram brendiranje. Sadržaj i tečaj pružili su mi jasnoću i praktične vodiče za stvaranje snažne vizualne prisutnosti. Njegova struktura omogućila mi je razumjeti svaki korak dizajnerskog procesa, od osnove do naprednih tehnika. Naučila sam kako usklađivati boje, fontove, stilove i kako kreirati konzistentan brending.
Tanja V.
Poduzetnica

Svi materijali nalaze se na stranici za edukaciju i pristup ćete dobiti nakon kupovine tako da trebate slijediti upute sa emaila i postaviti vašu lozinku za pristup materijalima. Materijal se sastoji od video tutorijala i pisanog teksta. 

Brending360 se može primijeniti u svakoj niši. Bilo da gradite osobni brending kao freelancer, konzultant, coach, bloger, edukator ili poduzetnik.

Nema vremenskog ograničenja pristupu materijalima i portalu za učenje. Kao dodatni bonus besplatno imate pristup svim materijalima koji se naknadno objavljuju i redovno updateaju.

Razumijem i niste sami. Iako postoje Canva vodiči korak-po- korak koji vam daju potpuno povjerenje u vašu sposobnost stiliziranja predložaka prema vlastitom brendu, unaprijed dizajnirane kolekcije brendova pomoći će vam da vidite širu vizualnu sliku kako biste stvorili kohezivni izgled i dojam za vaš brend. Nakon što izradite vaš brending postoji mogućnost da se konzultirate sa mnom i dobijete povratnu informaciju s prijedlozima za eventualna poboljšanja.

Zbog prirode ovog digitalnod proizvoda, nema jamstva povrata novca.  Dajem vam sve što vam je potrebno da se uključite, primijenite obuku i prilagodite svoje predloške. Vaš uspjeh u potpunosti ovisi o vašoj sposobnosti implementacije.

Nisam odgovorila na sva pitanja? Nema brige. Pošaljite mi email na pro@webbera.eu i javit ćemo vam se povratno u roku 24 sata (pon-pet)

Od trenutka kada sam započela s korištenjem dizajnerskog paketa Brending360, moj pogled na brendiranje se potpuno promijenio. Kao vlasnica start-upa, bila sam u potrazi za načinom kako učinkovito predstaviti svoj brand na tržištu, ali sam se često gubila u moru informacija na internetu. Kroz praktične vježbe i savjete, naučila sam kako stvoriti snažnu vizualnu priču koja odražava identitet mog brenda. Sada, kad gledam svoj brand, vidim moćnu priču koja je zaokupila pažnju mojih kupaca. Od odabira boja do fontova i dizajna logotipa. Rezultat? Prepoznatljivost i identitet koji su me izdvojili iz mase. Iskreno preporučujem Brending360 svima koji žele dublje zaroniti u svijet brendiranja. Ovaj paket je dragocjen alat koji ne samo da nudi znanje, već i inspiraciju za stvaranje izvanrednog brenda.
Monika B.

Regularna cijena: 199€

Cijena danas: 67€

Automatiziraj svoj business. Upiši ime i e-mail i preuzmi popis digitalnih alata.

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 23 načina kako pretvorit posjetitelje u kupce

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 5 ideja za Facebook objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 20 strategija za brzu izgradnju email liste

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 10 strategija za pisanje email naslova

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Facebook grupa

Upiši ime i e-mail i šaljem ti Vodič za profitabilno upavljanje Facebook grupom

Dokument odmah šaljem na e-mail!