Skip to content

Automatizirajte objave na društvenim mrežama

Poduzetnici, kreatori sadržaja na društvenim mrežama, coachevi, edukatori, obrtnici… Ako želite istaknuti svoj brand na društvenim mrežama, danas ću vam pokazati jednostavan način kako zakazati objave na Instagramu ili Facebooku, što će vam omogućiti udvostručenje rasta vaše prisutnosti na društvenim mrežama tijekom mjeseca. Ovo će značajno olakšati vašu svakodnevicu.

Vjerojatno ste već čuli da je dosljednost ključna za uspjeh na društvenim mrežama. Slijedite me kako bismo zajedno istražili kako postići ovaj ključni element uspjeha.

Međutim, ponekad postizanje tog cilja nije tako jednostavno. Osobno se ne slažem s praksom objavljivanja sadržaja koji nije kvalitetan samo da biste imali prisutnost online. Radije ne biste trebali ništa objaviti nego objaviti sadržaj koji je nasumično generiran samo da biste popunili prazninu.

Zato je, uz kvalitetan sadržaj, važno imati i dosljedan dizajn kako biste izgradili prepoznatljiv brend. Zbog toga sam pripremila predloške koji će vam pomoći u uštedi vremena prilikom stvaranja objava, istovremeno vam omogućujući da izgledate profesionalno i uredno.

Kada netko posjeti nejasan Instagram profil, to je slično kao da posjete neurednu trgovinu – stvara konfuziju i može odvratiti potencijalne klijente ili sljedbenike.

Ako preuzmete moje predloške, imat ćete priliku ne samo brzo prilagoditi njihov dizajn vašim brend bojama, već i znatno uštedjeti vrijeme. Štoviše, u priručniku ćete pronaći i ChatGPT skriptu koja će vam pomoći osmisliti čak 30 objava mjesečno prilagođenih vašoj ciljanoj publici.

Kliknite niže na žuti gumb i preuzmite predloške koji će vam olakšati proces kreiranja objava, dopuštajući vam da se usredotočite na važnije aspekte vašeg poslovanja.

Sada ću vam otkriti kako automatizirati objave na Instagramu/Facebooku kako biste ih mogli unaprijed zakazati i osloboditi se brige, omogućujući vam da se fokusirate na bitnije aspekte vašeg poslovanja.

Nema više:

  • Neprestanog ulaska u Instagram profil kako biste dijelili objave ili priče. Sigurno vam se dogodilo da zaglavite u beskonačnom feedu ili gledate smiješne mačke kako skaču po kuhinji. 😀 Algoritam Instagrama lako može zadržati vašu pažnju i odvući vas od važnijih stvari.

  • Zaboravljanja objave zbog svakodnevnih obaveza.

  • Objavljivanja u noćnim satima kada vaša publika spava.

Ponekad je izazovno održavati dosljednost, posebno kada imate puno drugih poslovnih obaveza. Zbog toga ja automatiziram što god mogu.

Idemo zajedno zakazati vaše Instagram objave kako biste potaknuli rast i mogli se usredotočiti na aktivnosti koje stvaraju vrijednost u vašem poslu.

I zapamtite, nije bitno koliko pratitelja imate, već koliko prihoda generirate i koliko kvalitetnih kontakata dobivate koji su spremni postati vaši kupci.

Ovo je primjer jedne moje unaprijed zakazane objave.

Jednom kada imate pripremljene objave, možete se besplatno prijaviti na https://buffer.com/ i povezati do 3 društvene mreže potpuno besplatno. Buffer vam omogućuje zakazivanje objava u određeno vrijeme. Također, možete ga integrirati s Canvom ako koristite Canvu za stvaranje vizuala. Sve je vrlo intuitivno i jednostavno.

Isprobajte kako ovo može koristiti vašem poslu. Osim Buffera, postoje i drugi alati za zakazivanje objava poput Latera ili Hootsuitea. Isprobajte alate koji vama najviše odgovaraju.

Moj Instagram profil možete zapratiti u nastavku.

Predlošci za društvene mreže
+
ChatGPT upute za objave na društvenim mrežama

POVEZANE OBJAVE 

Učinkoviti savjeti za Facebook marketing: Povećajte doseg i rast vašeg poslovanja

Ulazak u svijet Facebook marketinga ključan je za svako poslovanje koje želi povećati svoju online prisutnost. S 2,93 milijarde mjesečnih aktivnih korisnika, Facebook nudi priliku
Nastavi čitati

Najnoviji trendovi u web dizajnu za 2024. godinu

Web dizajn je dinamično područje koje se stalno mijenja, prilagođavajući se novim tehnologijama i preferencijama korisnika. U ovoj godini pojavili su se novi trendovi koji
Nastavi čitati

Zašto odabrati WordPress za vašu poslovnu web stranicu

Odabir pravog sustava za upravljanje sadržajem (CMS) je ključan za uspjeh svake poslovne web stranice. WordPress je najpopularniji CMS i za to postoji dobar razlog.
Nastavi čitati
DOGOVORI KONZULTACIJE JEDNIM KLIKOM

Saznaj najbolju i najučinkovitiju marketing strategiju za tvoj business!

Upiši ime i e-mail i preuzmi PREDLOŠKE za društvene mreže + ChtaGPT ideje za objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 5 ideja za Facebook objave

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Facebook grupa

Upiši ime i e-mail i šaljem ti Vodič za profitabilno upavljanje Facebook grupom

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 20 strategija za brzu izgradnju email liste

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i preuzmi PLANER za dnevne aktivnosti na društvenim mrežama.

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Automatiziraj svoj business. Upiši ime i e-mail i preuzmi popis digitalnih alata.

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 23 načina kako pretvorit posjetitelje u kupce

Dokument odmah šaljem na e-mail!

Upiši ime i e-mail i šaljem ti 10 strategija za pisanje email naslova

Dokument odmah šaljem na e-mail!